17 gedachten over “Hotmail sign in”

 1. Dag.
  Heb mij opnieuw aangemeld bij microfoft met nieuw wachtwoord krijg alles binnen via Outlook. Ik vind deze niet prettig in gebruik met foto’s en bijlagen. Ik wil mijn gewone hotmail weer. Die stopte zomaar. Wie wil mij helpen?Dank!

  Beantwoorden
 2. Plots vorige week alle mails van mijn account dat ik al 20 jaar heb. Alles weg. Enkel de inkomende mauls vanaf die dag en de verstuurde staan er nog in.
  Ik ging kijken via webmail en daar staan ze ook niet meer.
  Wat is hier de verklaring voor. Er zijn zeer belangrijke mails weg die wel een verschil maken. Mijn capaciteit is ook al jaarlijks uitgebreid dus daaran kan het ook niet liggen.

  Beantwoorden
 3. Wij zijn met zijn zevenen thuis. Hebben een email die we allemaal gebruiken. Laatste tijdctelkens melding wachtwoord wijzigen. Nu kunnen we op bijna alle computers mail bekijken behalve mijn telefoon. In moet inloggen. De laatste wachtwoord pakt die niet. Durf nu niet een nieuwe wachtwoord te maken. Want straks kunnen we misschien nergens meer inloggen.

  Beantwoorden
 4. Hallo
  Ik kan niet meer inloggen ik heb mijn gebruikersnaam en wachtwoord die ik al jaren gebruik
  Nu als ik inlog staat er verifiëren met een code? Code word gestuurd naar een oude telefoonnummer en een hotmailadres die ik niet meer ken wat moet ik doen

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten